Managementtraining Dordrecht – Groei in Management & Leidinggeven

De managementtraining ‘Groei in Management & Leidinggeven’ bestaat uit 5 modules. Deze training wordt gegeven door trainers met veel praktijkervaring. Door de uitgebreide studie syllabus beschik je na deze training over essentiële en praktisch toepasbare kennis en vaardigheden omtrent management en leidinggeven. Daarnaast is het ook mogelijk om om je modulair voor individuele modules in te schrijven. Bel ons voor alle mogelijkheden via: 088-5056000

Modules managementtraining

De managementtraining ‘Groei in Management & Leidinggeven’ is opgebouwd uit 5 modules. Elke maand wordt er in één middag een apart onderwerp behandeld. De volgorde maakt ook niet uit. Het is daardoor mogelijk om elke module in te stromen.

Module 1 | Persoonlijk leiderschap
In deze module behandelen we vooral de persoonlijke aspecten van leiderschap. Het is belangrijk om te weten wat voor leider je bent en hoe je dit wilt zijn. In deze module ga je dus de confrontatie aan met jezelf.

Module 2 | Situationeel leidinggeven
Om effectief leiding te kunnen geven, moet je jouw stijl afstemmen per medewerker. Een beginner stuur je immers anders aan dan een ervaren kracht. In deze module zullen we ons dus volledig richten op leidinggeven per situatie.

Module 3 | Personeelsgesprekken
In gesprek gaan met een medewerker is misschien wel het lastigste onderdeel van je leidinggevende taak. Wij behandelen daarom in deze module hoe jij dit het beste kunt aanpakken.

Module 4 | Timemanagement
In deze module leren wij jou om je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Je leert doelen stellen en gefocust te blijven als bijvoorbeeld de situatie verandert.

Module 5 | Verandermanagement
In de wereld om ons heen veranderen organisaties in een razendsnel temp. En toch mislukken die veranderingen in de meeste gevallen, maar waarom? Dat is wat we in deze module uitgebreid behandelen.

Meer informatie over de modules en verschillende instapmomenten lees je ook hier.

Doelgroep managementtraining Dordrecht

De managementtraining is vooral bedoeld voor managers en leidinggevenden. En vooral diegene die zich willen ontwikkelen op het gebied van management, leidinggeven en leiderschap.

Ben je op zoek naar een training voormannen of supervisors? Bekijk dan de training Leidinggeven in de praktijk.

Onderwerpen van deze training

In deze managementtraining behandelen wij verschillende onderwerpen zoals:

  • Belangrijkste leiderschapsprincipes
  • Doelen en bestemmingen
  • Situationeel leiderschap
  • Succesvol leren coachen
  • Wat zijn je tijdvreters?
  • Hoe krijg ik zicht op mijn agenda?
  • Waarom veranderprocessen falen

Na afronding van deze managementtraining ontvang je het Certificaat: Groei in Leiderschap & Management

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in deze training? Dan kun je je inschrijven onderaan deze pagina.

Wij bieden ook veel andere opleidingen en trainingen aan. Bekijk al onze trainingen hier..

Meer informatie 

Het is mogelijk om deze training zowel incompany als 1 op 1 te volgen. Ook bieden wij deze programma online aan! Voor meer informatie bel ons via 088-5056000 of mail ons!