Managementtraining Drechtsteden – Groei in Management & Leidinggeven

De managementtraining ‘Groei in Management & Leidinggeven’ wordt door verschillende trainers met veel praktijkervaring gegeven. Deze training bestaat uit 5 modules. Door de uitgebreide studie syllabus beschik je na deze training over essentiële en praktisch toepasbare kennis en vaardigheden omtrent management & leidinggeven. Daarnaast is het in overleg ook mogelijk om in te schrijven per module. Je kunt ons natuurlijk bellen voor alle mogelijkheden: 088-5056000

Programma managementtraining Dordrecht

Deze managementtraining Groei in Management & Leidinggeven is verdeeld over 5 modules. Elke maand wordt er dus in 2 middagen een apart onderwerp behandeld. De volgorde maakt niet uit. Het is daardoor ook mogelijk om elke maand in te stromen.

Module 1 | Persoonlijk leiderschap
In deze module beginnen we bij de basis van leiderschap. Wij leren je kritisch te kijken naar jezelf, voordat je leiding wilt geven aan een ander. Na deze module heb jij meer inzicht in je eigen vaardigheden.

Module 2 | Situationeel leidinggeven
Naast situationeel leidinggeven behandelen we in deze module ook succesvol coachen. Daarmee kan je namelijk jouw medewerkers helpen doelen te realiseren.

Module 3 | Personeelsgesprekken
In sommige gevallen kan je als leidinggevende wel eens ”bang” zijn om een bepaald gesprek aan te gaan. Vooral om te voorkomen verkeerd begrepen te worden etc. In deze module leren wij jou de basisvaardigheden van professionele communicatie. Daarnaast behandelen we ook hoe personeelsgesprekken aangepakt moeten worden.

Module 4 | Timemanagement
Soms kan het indelen van je tijd wel eens lastig zijn. Vooral als je geen overzicht meer hebt over al je taken. We leren je jouw agenda zo efficiënt mogelijk in te delen. Daarnaast kan je na deze module ook een onderscheid maken tussen ‘belangrijk’ en ‘urgent’.

Module 5 | Verandermanagement
Tegenwoordig hebben we veel te maken met veranderingen. Als organisatie is het daarom ook belangrijk om hier op in te spelen. Maar hoe krijg je al je medewerkers gemotiveerd om hierin mee te gaan? Dat is het onderwerp van deze module.

In totaal zijn er dus 5 modules die per onderdeel zijn verdeeld over 2 dagdelen. Meer informatie over het volledige programma en instapmomenten lees je hier.

Doelgroep managementtraining Drechtsteden

De managementtraining Groei in Management & Leidinggeven is vooral bedoeld voor managers en leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in kennis en vaardigheden op het gebied van management, leidinggeven en leiderschap.

Ben je op zoek naar een training voormannen of supervisors? Bekijk dan de training Leidinggeven in de praktijk.

Onderwerpen van deze training

Deze training is dus volledig gericht op management en leidinggeven. Enkele voorbeelden van onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Van reactief naar proactief; vergroot je invloed!
  • Hoe vertaal ik dit naar de praktijk?
  • Welke vaardigheden heb je nodig?
  • Coachen
  • Verschil tussen diverse personeelsgesprekken
  • Wat is timemanagement?
  • Waar ga ik morgen mee stoppen en waar ga ik mee starten?

En nog veel meer onderwerpen die te maken hebben met management en leidinggeven.

Na afronding van deze managementtraining ontvang je het Certificaat: Groei in Leiderschap & Management

Inschrijven

Interesse in de training? Schrijf je dan hier in.

Wil je informatie over andere opleidingen en trainingen van ZAKENWIJZER? Bekijk deze dan hier..

Meer informatie 

Het is mogelijk om deze training zowel incompany als 1 op 1 te volgen. Ook bieden wij deze programma online aan! Voor meer informatie bel ons via 088-5056000 of mail ons!