Managementtraining Rotterdam – Groei in Management & Leidinggeven

De training Groei in management & leidinggeven bestaat uit 5 modules. Samen met de uitgebreide studie syllabus beschik je na deze training over essentiële en praktisch toepasbare kennis en vaardigheden omtrent management & leidinggeven. In overleg is het ook mogelijk om (modulair) voor individuele modules in te tekenen. Bel ons voor de mogelijkheden: 088-5056000.

Programma managementtraining

Deze managementtraining Groei in Management & Leidinggeven is dus opgebouwd uit 5 modules. Elke maand wordt er in één middag een apart onderwerp behandeld. De volgorde maakt niet uit. Het is daardoor ook mogelijk om elke maand in te stromen.

Module 1 | Persoonlijk leiderschap
In deze module behandelen we vooral de meest cruciale onderwerpen over leiderschap. Na deze training kan je ook kritisch naar jezelf kijken.

Module 2 | Situationeel leidinggeven
Iedere situatie vraagt om een aparte handeling. Iedere medewerker is anders en om die redenen moet jij als leidinggevende hier op in kunnen spelen. Dit wordt uitgebreid behandeld in deze module.

Module 3 | Personeelsgesprekken
Personeelsgesprekken kunnen in sommige gevallen wel eens lastig zijn. Vooral als dit bijvoorbeeld slechtnieuws- gesprekken zijn. In deze module behandelen we daarom de belangrijkste personeelsgesprekken en de technieken.

Module 4 | Timemanagement
Wie wil er niet efficiënt en met plezier werken zonder stress? In deze module leer je bijvoorbeeld je agenda zo efficiënt mogelijk in te delen en prioriteiten te stellen.

Module 5 | Verandermanagement
In deze module maak je kennis met de laatste inzichten in verandermanagement. Ook leer je hoe je jouw medewerkers zover krijgt dat ze meehelpen in dit proces, waardoor je erin slaagt te veranderen.

In totaal zijn er dus 5 modules die per module zijn verdeeld over 2 dagdelen.

Meer informatie over het volledige programma en de verschillende instapmomenten lees je hier.

Doelgroep managementtraining Rotterdam

De managementtraining is kortom bedoeld voor managers en leidinggevenden die zich willen ontwikkelen op het gebied van management, leidinggeven en leiderschap.

Ben je op zoek naar een training voormannen of supervisors? Bekijk dan de training Leidinggeven in de praktijk.

Onderwerpen van deze training

In deze training behandelen wij verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld:

  • Talenten, valkuilen en kwaliteiten
  • Wie ben ik als leider?
  • Stijl flexibiliteit ontwikkelen
  • Jaargesprekken voeren
  • Voorbereiding en structuur personeelsgesprekken
  • Persoonlijk actieplan schrijven
  • etc.

Na afronding van deze managementtraining ontvang je het Certificaat: Groei in Leiderschap & Management

Inschrijven

Interesse in de training? Onderaan deze pagina vind je informatie over de prijs, geplande data en de inschrijfmogelijkheden.

Wil je informatie over andere opleidingen en trainingen van ZAKENWIJZER? Bekijk deze dan hier..

Meer informatie 

Het is mogelijk om deze training zowel incompany als 1 op 1 te volgen. Ook bieden wij deze programma online aan! Voor meer informatie bel ons via 088-5056000 of mail ons!