Stage lopen bij Zakenwijzer

Ben jij ambitieus? Wil je veel leren en ben je opzoek naar een uitdagend bedrijf om stage te lopen? Dan ben je bij Zakenwijzer aan het juiste adres! Onze groeiende organisatie is namelijk continu opzoek naar jong talent.

Wie zijn wij?

Zakenwijzer is een groeiend en dynamisch organisatieadviesbureau met een breed dienstenpakket. Wij geloven dat businessmodellen excelleren als we samen doen waar we goed in zijn. Daarom ondersteunen wij organisaties in alle zaken die niet hun core business zijn, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn. Problemen binnen organisaties gaan bijna nooit over het hart van de organisatie, maar over zaken die erbij komen kijken. Denk hierbij aan conflicten, ziekteverzuim, financiële- en arbeidsrechtelijke zaken etc. Hoe fijn is het als je al je bedrijfsactiviteiten onder kunt brengen bij één businesspartner? Als kennisorganisatie werken wij alleen met de beste professionals die ieder specialist is in zijn of haar vakgebied. Onze diensten zijn onderverdeeld in de volgende afdelingen:

Opleiden

arbo-blogs

Arbodienst

Commercieel

HR-blogs

HR Advies

Juridisch-blogs

Juridisch advies

Consultancy-blogs

Consultancy

Wat zoeken wij?

Zoals je al zag zijn wij gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar studenten van diverse opleidingen! Als kennisorganisatie hebben wij veel kennis en ervaring die wij met jou kunnen delen. Daarnaast hebben wij ons eigen trainingsbureau, dus kunnen wij jou enorm veel leren! Wij combineren vooral praktijk met theorie, zodat jij het geleerde meteen in praktijk kunt brengen.

Wij zijn structureel op zoek naar stagiaires die de volgende opleidingen volgen (of een soort gelijke opleiding):

 • Commerciële economie, Communicatie, Communication & Multimedia design
 • Human Resource Management en Management Economie & Recht
 • Officemanagement, Business IT & Management

Wat moet je minimaal in huis hebben?

Als kennisorganisatie kunnen wij jou ontzettend veel leren, maar de onderstaande zaken moet je minimaal al in huis hebben voor je bij ons binnenkomt.

 • Je bent proactief ingesteld en neemt snel initiatief
 • Je bent communicatief sterk en goed aan de telefoon
 • Passie & enthousiasme zijn woorden die kenmerkend zijn voor jou
 • Je bent iemand die wilt gaan voor het beste. ‘Gewoon goed’ is niet voldoende voor jou.
 • Je bent leergierig en ambitieus.

Wat bieden wij jou?

 • Een positieve en gezellige werksfeer binnen een prettig team
 • De mogelijkheid om veel te leren van onze professionals
 • Marktconforme stagevergoeding
 • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Persoonlijke begeleiding van een ervaren professional

Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team. Je krijgt een eigen werkplek op ons nieuwe moderne kantoor in Ridderkerk. De sfeer is informeel, maar uitdagend. En daarnaast spelen wij graag een potje tafeltennis in de pauzes of gaan we een rondje lopen in de frisse lucht!

Geïnteresseerd?

Wil jij ook graag een leuke, uitdagende en vooral leerzame stage lopen binnen een super dynamische organisatie? Wij hebben 2 openstaande vacatures voor het nieuwe schooljaar in 2022. Staat de door jou gewenste stageplek hier niet tussen? Neem contact met ons op, je kunt vragen naar Judith de Jong.

HR-Stage | Focus op Arbodienst (16 uur tot 32 uur)

In de rol van HR-stagiair(e) bij Zakenwijzer kom je te werken op onze Arbodienst. Daar draai jij zelfstandig mee binnen het team en ben je verantwoordelijk voor allerlei dagelijks voorkomende werkzaamheden.

(Online) Marketing & Communicatie Stage

Wil jij écht weten hoe websites werken? Hoe je het beste SEO kunt inzetten om zoekmachines te optimaliseren of hoe je het creatief kunt zijn in het creëren van content? Heb je daarbij ook affiniteit met online marketing en communicatie? Lees dan snel verder!

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Contact opnemen

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!