Timemanagement training

‘Verbeter je timemanagement in 1 middag’

Timemanagement training

Wil je met plezier werken zonder stress? Dan is het belangrijk dat je de juiste prioriteiten stelt en niet wordt opgeslokt door de waan van de dag! Wanneer je in een functie werkt waar er dagelijks veel dingen op je afkomen, is het belangrijk dat je hier slim mee omgaat en je werk efficiënt organiseert zodat je overzicht houdt. Daarnaast zijn delegeren en ‘nee’ zeggen vaak ook gouden sleutels die ervoor zorgen dat je werk af komt zonder dat jij ‘verzuipt’. Hoe je dit praktisch toepast leren we je in 1 middag in de training Timemanagement.

Onderwerpen

  • Wat zijn mijn tijdvreters en waar lekt mijn tijd weg?
  • NEE zeggen. Hoe en waarom?
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Prioriteiten stellen
  • Succesvol delegeren
  • Efficiënt werken
  • Overzicht behouden
  • Je werk slim en efficiënt organiseren

Doelgroep voor de cursus timemanagement

De training Timemanagement van ZAKENWIJZER is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar agenda en efficiënter wil leren werken.

Data, prijs & inschrijven

Onderaan deze PAGINA kun je je inschrijven voor de open training. Je vindt hier ook alle informatie over de prijs, data en locatie.

Zandloper als beeld voor Timemanagement

1-op-1-training Timemanagement

Het is ook mogelijk om 1-op-1 getraind te worden op het gebied van Timemanagement. Onder aan deze PAGINA kun je je aanmelden voor een dergelijke 1-op-1-training.

Maatwerk training Timemanagement

Wil je liever een maatwerktraining op je eigen locatie? Neem dan contact met ons op via marketing@zakenwijzer.nl of bel ons via 088-505 6000.

Certificaat

Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van de training.

Perfectionist? Wow…dat is niet best.

Er was een tijd dat perfectionisme nog waardering kreeg. Je nauwgezetheid en precieze werken sprak organisaties wel aan. Geen sloddervos die z’n werk afraffelde. Je was een voorbeeld voor al diegene die zich niet leken te bekommeren om kwaliteit en accuratesse. De strebers hadden een streepje voor. Maar inmiddels hebben we wel geleerd dat harder,…

Hoe ga jij om met arrogante mensen?

Wie kent ze niet. Mensen die jou het gevoel geven dat je dom bent, zich arrogant opstellen en neerbuigend zijn in hun gedrag. Belangrijker nog is: hoe ga met dit soort gedrag om? Wat doe je wel en wat doe je niet? Zeker als het je emoties raakt en zelfs het gevoel krijgt dat hiermee…

Maak leren tot een vast onderdeel van je werk.

De urgentie van werk wint het vaak van ons dagelijks leren. Maar wat als we leren meer een onderdeel van ons dagelijks werk zouden maken? Hoe kunnen we de werkstroom gebruiken om te leren en om leren te stimuleren? Ten eerste; sta open voor leermogelijkheden terwijl je bezig bent met je dag. Ga bijvoorbeeld niet…

Relevante trainingen:

Effectief vergaderen

Assertiviteit en Persoonlijke Grenzen

Veelgestelde vragen:

Wat is timemanagement?

Timemanagement is het plannen en uitoefenen van bewuste controle over de tijd die aan diverse activiteiten wordt besteed om zowel de effectiviteit, efficiëntie als productiviteit hiervan te vergroten.

Vragen?

Voor meer informatie over training of coaching kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!