Timemanagement

‘Verbeter je timemanagement in 1 middag’

Timemanagement training

Wil je met plezier werken zonder stress? Dan is het belangrijk dat je de juiste prioriteiten stelt en niet wordt opgeslokt door de waan van de dag! Wanneer je in een functie werkt waar er dagelijks veel dingen op je afkomen, is het belangrijk dat je hier slim mee omgaat en je werk efficiënt organiseert zodat je overzicht houdt. Daarnaast zijn delegeren en ‘nee’ zeggen vaak ook gouden sleutels die ervoor zorgen dat je werk af komt zonder dat jij ‘verzuipt’. Hoe je dit praktisch toepast leren we je in 1 middag in de training Timemanagement.

Onderwerpen

  • Wat zijn mijn tijdvreters en waar lekt mijn tijd weg?
  • NEE zeggen. Hoe en waarom?
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Prioriteiten stellen
  • Succesvol delegeren
  • Efficiënt werken
  • Overzicht behouden
  • Je werk slim en efficiënt organiseren

Doelgroep voor de cursus timemanagement

De training Timemanagement van ZAKENWIJZER is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar agenda en efficiënter wil leren werken.

Data, prijs & inschrijven

Onderaan deze PAGINA kun je je inschrijven voor de open training. Je vindt hier ook alle informatie over de prijs, data en locatie.

Zandloper als beeld voor Timemanagement

1-op-1-training Timemanagement

Het is ook mogelijk om 1-op-1 getraind te worden op het gebied van Timemanagement. Onder aan deze PAGINA kun je je aanmelden voor een dergelijke 1-op-1-training.

Maatwerk training Timemanagement

Wil je liever een maatwerktraining op je eigen locatie? Neem dan contact met ons op via marketing@zakenwijzer.nl of bel ons via 088-505 6000.

Certificaat

Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van de training.

Zelfontwikkeling: zo pak je dat het beste aan

Dat de wereld niet stil staat is een feit. We bevinden ons in een sneltrein van veranderingen. Politieke, technologische en educatieve ontwikkelingen zijn slechts een paar voorbeelden van de veranderingen die we elke dag weer zien. Hoewel mensen hoger opgeleid zijn dan ooit, bereid ons huidige onderwijssysteem mensen bij lange na niet voor op de…

De 7 gewoonten en principes voor succes en effectiviteit

In 1989 veranderde Stephen Covey de wereld van zelfverbetering voor altijd toen hij zijn boek The 7 Habits of Highly Effective People publiceerde. Dit boek werd al snel een internationale bestseller en een go-to-resource voor iedereen die zichzelf wilde verbeteren. Van topmanagers tot studenten, Covey’s boek was hét boek om te lezen.  Meer dan 30 jaar later is The 7 Habits of…

Wat doe jij eigenlijk als je niet werkt?

Hoe besteed jij je tijd na het verlaten van het kantoor? Voor veel mensen worden de uren buiten kantooruren besteed aan tv-kijken, social media checken, borrelen, videogames spelen, enzovoort. Succes in het werk willen we allemaal wel. Want dat betekent dat je tot je recht komt, werkt in balans en met plezier. Maar succes ontstaat…

Relevante trainingen:

Effectief vergaderen

Assertiviteit en Persoonlijke Grenzen

Veelgestelde vragen:

Wat is timemanagement?

Timemanagement is het plannen en uitoefenen van bewuste controle over de tijd die aan diverse activiteiten wordt besteed om zowel de effectiviteit, efficiëntie als productiviteit hiervan te vergroten.

Vragen?

Voor meer informatie over training of coaching kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!