Vacature: Casemanager

(ca. 24 uur in de week)

Organisaties gezonder en veiliger maken, werknemers goed en persoonlijk begeleiden tijdens re-integratie terug naar werk en onze klanten (werkgevers) ontzorgen. Zijn dat uitdagingen die jou aanspreken?

Liggen jouw interesses bij verzuimbegeleiding, heb jij kennis over de Wet Verbetering Poortwachter en heb jij toevallig ook nog ervaring in de verlengde arm constructie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze groeiende Arboafdeling zijn wij op zoek naar een Casemanager die ons team komt versterken.

Wie zijn wij?

ZAKENWIJZER is een snel groeiend, jong en dynamisch organisatieadviesbureau. Met ons unieke totaalconcept ontzorgen wij onze opdrachtgevers, zodat zij zich volledig op hun corebusiness kunnen focussen. Al onze diensten hebben een relatie met ‘mens & organisatie’ en zijn onderverdeeld in 7 businessunits:

1. BEDRIJF – verandertrajecten
2. GROEI – training – coaching – talententesten
3. MENS – HRM – werving – Selectie – detachering
4. ARBO – gezondheid – verzuim – veiligheid
5. RECHT – arbeidsrecht – ondernemingsrecht
6. CIJFERS – financieel – fiscaal
7. PROCES – officemanagement – kwaliteit

Wat houdt je baan in?

Als casemanager ben jij het aanspreekpunt rondom het verzuim. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding, geeft advies rond het verzuim, voert verzuimgesprekken en analyseert/denkt na over beleidsontwikkeling en preventie.
Je bent zichtbaar van betekenis voor de klant. Door jou heeft de klant weer controle op het verzuimproces en je gaat graag nog een stap verder… ‘Bevlogenheid’ stimuleren is voor jou een interessante uitdaging.

Het takenpakket is eventueel aan te vullen met het geven van trainingen (op het gebied van HR en ARBO) en het uitvoeren van HR opdrachten (zoals projecten duurzame inzetbaarheid, uitvoeren van klantanalyses en klanttevredenheidsonderzoeken, commerciële activiteiten en re-integratie spoor 2 trajecten). Jouw talenten bepalen jouw werkzaamheden!

Wat moet je minimaal in huis hebben?

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk en denkniveau (bijvoorbeeld in de richting HRM, Psychologie, verpleegkunde of een andere relevante opleiding)
  • Bij voorkeur aangevuld met een gerichte casemanagement opleiding of in elk geval bereid deze evt. te volgen.
  • Ervaring in de verlengde arm constructie of een BIG-registratie is een pre.
  • Goede (recente) referenties
  • Denken volgens de visie van Zakenwijzer: 80% verzuim is gedrag, en dus beïnvloedbaar
  • Flexibiliteit, kan ‘out of the box’ denken en zoekt altijd naar verbeteringen
  • Belangrijke competenties: coaching, sensitief, communiceren, overtuigingskracht, oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

Je bent werkzaam in een uitdagende en zelfstandige functie met opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Je wordt onderdeel van ons jonge en enthousiaste team. Je krijgt een eigen werkplek op ons nieuwe moderne kantoor in Ridderkerk. De sfeer is informeel, no nonsens, maar altijd uitdagend. Je krijgt professionele en persoonlijke coaching van de operationeel directeur. Daarnaast werk je vooral zelfstandig en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV met een uitdagende motivatiebrief naar ons toe! Je kunt deze mailen naar corinevanorsouw@zakenwijzer.nl. Heb je gerichte vragen? Dan is het ook mogelijk om eerst even te bellen via 088-5056000. Je kunt vragen naar Corine van Orsouw.

We zien er naar uit je snel te zien en te spreken.