Webdesign Dordrecht

Voor Webdesign Dordrecht ben je bij Zakenwijzer aan het juiste adres! Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van nieuwe websites, richten wij ons ook op mogelijke herontwerpen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat een website conversie-gerichter wordt.

Website laten maken Dordrecht

Het laten maken van een nieuwe website is niet iets wat je even snel voor elkaar krijgt. Naast het feit dat het er qua uitstraling goed uit moet zien, is het ook van belang dat de ‘achterkant’ goed in elkaar steekt. Maar wat bedoelen we daar nu precies mee?

Het doel van een website is in veel gevallen om online gevonden te worden. Daarbij krijg je te maken met een aantal randvoorwaarden die hiervoor de basis leggen. Als je dit in de eerste fase (design) niet op de juiste manier invult, zul je hier later last van ondervinden. Middels onze jarenlange ervaring weten wij precies wat hiervoor nodig is. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Een nieuwe website als online marketing instrument

Het is niet verantwoord om voor jou aan de slag te gaan op het moment dat we weinig tot niets begrijpen van jouw vakgebied, doelgroep en bedrijfsdoelen. We willen er tenslotte voor zorgen dat jouw website ingezet kan worden als marketinginstrument en dat hier vervolgens omzet en winst mee wordt behaald. Daarom willen we graag eerst ‘begrijpen’ voor we ergens mee aan de slag gaan. Pas dan zijn we in staat die website te ontwerpen die aantoonbaar een structurele bijdrage zal leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Voor minder moet je het als ondernemer in deze tijd ook niet doen.

Webdesign Dordrecht

Trek jouw website onder de radar vandaan met zoekmachine optimalisatie

Een mooie website die niet of nauwelijks online gevonden wordt… Wat heb je eraan?
Het is belangrijk dat je naast het design ook investeert in de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Als we kijken naar de hoeveelheid zoekopdrachten die er dagelijks plaatsvinden via Google dan is dit iets dat je niet meer even erbij kunt doen. Verwaarloos deze kant van de zaak daarom niet. Wij zorgen ervoor dat de site goed gecodeerd is, snel laadt en alle juiste ingrediënten heeft voor een goede indexering door zoekmachines.

Daarbij houden wij rekening met de volgende factoren:

  • Website gezondheid om een goed inzicht te bieden in hoe het gesteld is met de ‘achterkant’ van je site. Draait alles onder de motorkap nog naar behoren? Vaak is dit niet het geval. Bij een auto zou je allang naar de garage zijn gereden.
  • Ahrefs Rank is de plek op de wereldranglijst. Alles boven de 20 miljoen in Nederland is niet goed en vraagt aandacht om dit significant te veranderen.
  • Domein Rating. Oftewel hoe goed is je domein? Je wilt zeker naar de 50. Zit je daar onder dan zul je hier in moeten investeren.
  • Linkbuilding voor links naar je website. Het liefst zoveel mogelijk. Afkomstig van domeinen die al een goede domeinwaarde hebben opgebouwd.
  • Verwijzende Domeinen. Dit zijn het aantal domeinen waar al deze bovenstaande links vandaan komen.
  • Organische Zoektermen: op hoeveel woorden wordt jouw organisatie gevonden? En zijn dit de woorden waar jouw potentiële klanten naar zoeken?
  • Organisch verkeer: hoeveel organische bezoekers komen er per maand binnen? Voor conversie op jouw website zul je toch eerst bezoekers moeten trekken.
  • Waarde van het websiteverkeer. Wat is de waarde van het verkeer dat op jouw website terecht komt uitgedrukt in geld? We zullen steeds meer gaan zien dat om de waarde van een organisatie te bepalen, deze verkeerswaarde een dominante plaats gaat innemen.

Ons laatste nieuws

Waarom SEO onmisbaar is in de digitale wereld van nu

In de steeds competitievere digitale wereld is het belang van SEO (Search Engine Optimization) groter dan ooit tevoren. Het is zelfs een cruciaal onderdeel van digitale marketing en heeft een directe invloed op de zichtbaarheid en het succes van je website in zoekmachines zoals Google. In dit artikel lees je meer over waarom dit begrip…

Herkent Google teksten die door een AI zijn geschreven?

Met de komst van Chat-GPT 3 lijkt de wereld even op zijn kop te staan. Studenten leveren essays in die zij niet zelf hebben geschreven, recruiters laten binnen 5 seconden een vacature schrijven en bloggers posten vrijwel ieder uur een nieuwe artikel. Dit alles zonder enige moeite, want het tekst-gebaseerde AI model schrijft allerlei soorten…

B2B marketing in 2023: Zorg voor een digitaal volwassen marketingfunctie

In de B2B-wereld kunnen we er niet meer aan ontkomen: Voor een toekomstbestendige business heb je een digitaal volwassen marketingfunctie nodig. Aangezien aankoopprocessen en de manier waarop potentiële klanten beslissingen nemen zijn veranderd, zijn er naast een nieuwe mindset ook nieuwe methoden en gewoontes nodig om dit duurzaam te omarmen. In hoeverre ben jij in…