Leiderschap en Management trainingen

Groei in Management en Leidinggeven

In de praktijkgerichte training ‘Groei in Management & Leidinggeven’ behandelen we in één jaar tijd de vijf meest cruciale thema’s in management en leiderschap die jij echt moet weten!

Leiderschap in één dag 2019

Laat je in één dag supersnel bijspijkeren in Leiderschap, Organisatie, Gedrag en Veranderen. Je krijgt de nieuwste leiderschapsinzichten en heel veel praktische handvaten waar je direct mee aan de slag kan.

Training Leiderschap van een andere soort

We hebben (te) lang gedacht dat wij mensen kunnen managen. Maar de snel veranderende wereld heeft ons hardhandig wakker geschud. Processen moet je managen… niet mensen!

Training Principes in Management en Leidinggeven

Er is ontzettend veel geschreven over leiderschap en management. Boekenkasten vol! Het is daarom onmogelijk om alles te weten. In deze trainingen leer je de belangrijkste leiderschapsprincipes die je écht moet weten.

Training Situationeel Leidinggeven

Waarom doen medewerkers niet wat ik zeg? Herkenbaar? Om effectief leiding te geven moet je jouw stijl van leidinggeven afstemmen op de medewerker.

Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Personeelsgesprekken voeren met je medewerkers is misschien wel het moeilijkste onderdeel van je managementrol. En al helemaal als medewerkers niet doen wat jij zegt. Hoe pak je zoiets aan? Zonder dat je beland in een conflict?

Timemanagement

Iedereen wil efficiënt werken zonder stress! In deze training leer je om je werk effectief en efficiënt te plannen. Wij leren je de juiste prioriteiten te stellen, effectief te delegeren en al je taken op een overzichtelijke manier op tijd af te krijgen.

Training Zelfleiderschap

Welke factoren beïnvloeden je gedrag bij persoonlijke veranderingen? Hoe kun je samen met anderen eindelijk die verandering doorvoeren die je zo graag wilt?

Training Psychologie

Als manager geef je leiding aan werknemers om doelen te realiseren. Dit gaat je gegarandeerd een stuk makkelijker af als je beter zou begrijpen hoe mensen denken en beslissingen nemen.

Training Onderhandelen

We onderhandelen elke dag met als doel: duurzame overeenstemming! In deze training leer je hoe je het beste resultaat uit elke onderhandeling haalt, zonder dat dit ten koste gaat van de relatie met de ander.

Training Verandermanagement

In dit dagdeel leer je de laatste inzichten in verandermanagement en hoe je medewerkers zover krijgt dat ze niet de handrem aantrekken maar meehelpen duwen.

Training Verzuim

In deze training krijg je cruciale tools aangereikt die noodzakelijk zijn voor het voeren van effectieve verzuimgesprekken. Ga deze (lastige) gesprekken niet langer uit de weg en maak verzuim bespreekbaar!

Arbeidsrecht

In deze training besteden we aandacht aan disfunctioneren, arbeidsovereenkomsten, ontslag, dossieropbouw, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om deze regelgeving effectief toe te passen op de werkvloer.

Training Leidinggeven in de Praktijk 1

Leidinggevenden in haven, logistiek, productie, bouw en industrie zijn vaak echte praktijkmensen die alles van hun vak weten! Leidinggeven, communicatie en managen zijn vaardigheden die soms gemist worden.

Training Leidinggeven in de Praktijk 2

Leidinggevenden in haven, logistiek, productie, bouw en industrie zijn vaak echte praktijkmensen die alles van hun vak weten! Leidinggeven, communicatie en managen zijn vaardigheden die soms gemist worden.