Persoonlijke Effectiviteit

Training Timemanagement

Iedereen wil efficiënt werken zonder stress! In deze training leer je om je werk effectief en efficiënt te plannen. Wij leren je de juiste prioriteiten te stellen, effectief te delegeren en al je taken op een overzichtelijke manier op tijd af te krijgen.

Training Assertiviteit en Persoonlijke grenzen

Grenzen hebben invloed op alle delen van je leven en werk. In organisaties is het van groot belang dat je beschikt over gezonde mentale en emotionele grenzen.

Training Presenteren met Impact

In deze training krijg je praktische tools aangereikt zodat jouw boodschap impact heeft, begrepen wordt en ‘blijft hangen’.

Training Effectief Vergaderen

Vergaderingen kunnen slagvaardig, inspirerend, effectief en uitdagend zijn, maar daarvoor moet je wel een aantal essentiële spelregels toepassen.

Training Zelfleiderschap

Welke factoren beïnvloeden je gedrag bij persoonlijke veranderingen? Hoe kun je samen met anderen eindelijk die verandering doorvoeren die je zo graag wilt?

Training Onderhandelen

Onderhandelen doen we elke dag met als doel: duurzame overeenstemming! Wij leren je het best mogelijke resultaat uit iedere onderhandeling te halen, zonder de goede relatie met de ander te verbreken.

Hoe zorg ik dat mijn klant de kern van mijn boodschap écht begrijpt zodat hij geen ‘appels met peren’ vergelijkt? In deze training krijg je praktische tools aangereikt zodat jouw boodschap impact heeft, begrepen wordt en ‘blijft hangen’.

Training Conflicthantering

In de training gaan we in op vragen als: Wat is een conflict? Welke ingrediënten spelen hierbij een belangrijke rol? Hoe ga ik om met emoties die erbij komen kijken? Hoe ga ik op een effectieve manier met conflicten om?

Training Stress Weerbaarheid

In deze leuke, enthousiaste, korte workshop krijgen deelnemers inzicht in wat er nu eigenlijk gebeurt bij stress en hoe zij stress weerbaarder kunnen worden.

Training Psychologie

Als manager geef je leiding aan medewerkers om processen vorm te geven en doelen te realiseren. Dat gaat je echt een stuk makkelijker af als je beter zou begrijpen hoe andere mensen denken en hoe zij beslissingen nemen.